Kentin Pek Çok Yerinde Asfalt Çalışmaları Sürüyor

0
183

Alt yapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde asfalt çalışmaları son hızıyla sürüyor. İskenderun Belediyesi tarafından kentin dört bir yanında gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Pirireis Mahallesi Muhtarı Sabit Direyfioğlu ile birlikte mahallede devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Dingil, asfalt çalışmaları başlamadan önce mahalle muhtarı ile iletişime geçip çalışma yaptıklarını anlattı.

Vatandaşların en yoğun kullandığı bölgelerden çalışmalarına başladıklarını kaydeden Başkan Dingil; “Asfalt dökülecek yer ilk önce kazınıyor. Ardından zemin düzenleme çalışmaları yapılıyor ve ardından yollara sıcak asfalt dökülüyor” dedi.

Vatandaşların çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden Başkan Dingil; “Altyapısı tamamlanan yerler hemen asfaltlanıyor. Ardından bir diğer ekip yolun altında kalan kanalizasyon kapaklarını yol hizasına getiriyor. Bizim tek bir amacımız var o da bu aziz millete hizmet etmektir” diye konuştu.

Pirireis Mahallesi Muhtarı Sabit Direyfioğlu ile birlikte mahallede süren asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Dingil, muhtarların görüşlerine büyük önem verdiklerini ve bu doğrultuda çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here