Kent Gündeminden Kısa-Kısa Haberler

0
62

gündem kısa2Bir Anlık Dalgınlığını Canıyla Ödedi

Cam silerken dengesini kaybeden 37 yaşındaki Yeliz Yersiz, 5. kattaki evinin penceresinden düşerek feci şekilde can verdi. Sakarya Mahallesinde meydana gelen talihsiz olayda, hayatını kaybeden Yeliz Yersiz arkasında bir eş ve 2 çocuk bıraktı. Alınan bilgilere göre olay İskenderun Sakarya Mahallesinde meydana geldi. Evinin camlarını silerken aynı anda Arabistan’da bulunan abisiyle internet üzerinden görüntülü konuştuğu öğrenilen Yeliz Yersiz, bir anda dengesini kaybedip 5. kattaki evinin penceresinden aşağıya düştü. Olay yerinde hayatını kaybeden Yeliz Yersiz’in ölüm haberini alan yakınları ise sinir krizleri geçirdiler. Talihsiz bir şekilde dengesini kaybedip düştüğü iddia edilen Yeliz Yersiz’in ölümü ile ilgili polisler de geniş çaplı soruşturma başlattı. Annelerinin ölümüne bir türlü inanmak istemeyen iki kız kardeşin feryatları yürekleri dağladı. Yersiz gözyaşları arasında toprağa verildi.

Arabasında Ölü Bulundu

Dörtyol’da, bir kişi elinde tabancayla, aracında, kafasına ateş edilmiş halde ölü bulundu. Alınan bilgilere göre, Özerli Mahallesi Değirmek Sokak’ta 31 P 6528 plakalı araç içerisinde bir kişinin hareketsiz olduğunu gören vatandaşlar, polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler, araçta sürücü koltuğunda bulunan Erkan Balcı’nın (31), elinde tabanca olduğunu ve kafasına ateş edilmesi sonucu öldüğünü tespit etti. Balcı’nın cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Balcı’nın eşiyle aralarındaki sorun nedeniyle bir süredir ayrı yaşadığı iddia edildi.

Şehit Polisler İçin Mevlit Okutulacak

Türk Emniyet Teşkilatının 169. kuruluş yıldönümü, içerisinde bulunduğumuz hafta içerisinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Yapılan bir dizi ziyaretler ve sportif etkinliklerin yanı sıra şehit polisler de unutulmadı. İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, bugün Kaptan Paşa Camiinde ikindi namazını müteakip şehitlerimizin aziz ruhu için mevlit okutulacağı duyuruldu.

Öğrenci Konseyi’nden Rektör Güder’e Ziyaret

Öğrenci Konseyi Temsilcileri Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’e veda ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette; Öğrenci Konseyi Temsilcileri, gündemdeki konuları ve öğrenci sorunlarını dile getirdiler. Konsey temsilcileri 3 yıllık görevleri boyunca üniversite içerisinde düzenledikleri öğrenci etkinlikleri ve bilimsel çalışmalarda destekte bulunan Rektör Güder’e şükranlarını sundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Güder ise, öğrenciliğin güzelliklerinden,  mezuniyet sonrası mesleki hayattan ve öğrencilerin karşılaşabilecekleri zorluklardan bahsetti. Rektör Güder, öğrencilere güzel bir hayat yaşamalarını temenni ederek her zaman ülkemiz için iyi işler yapmaları tavsiyesinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here