Kent Gündeminden Kısa-Kısa Haberler

0
75

gündem kısa2Trafik Kazasında 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Antakya-Reyhanlı çevreyolunda önceki gece meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. Kaza önceki gece, Reyhanlı-Antakya Çevreyolu üzerinde meydana geldi. Hasan Topal yönetimindeki 31 AKH 54 plakalı otomobil, bir anda kontrolden çıktı. Önce refüje, ardından aydınlatma direğine çarpan otomobil, takla attı. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada Halil İbrahim Bahçeci (27), İsa Göçer (17) ve Hüseyin Göçer (13) olay yerinde yaşamlarını yitirirken, Hasan Topal, Mehmet Ali Okuyan ile Ali Okuyan yaralandı. Yaralılar çağrılan ambulanslarla Antakya Devlet Hastanesi ile Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İskenderun Mar-Der Bugün Aşure Dağıtacak!

İskenderun Mardinliler Derneği (Mar-Der) bugün aşure dağıtacak. Mar-Der  İskenderun Şube Başkanı Salih Bayar, 12 Aralık 2013 Perşembe günü saat 12.00’de Havuzlu Çarşı Arkasında Sanat Sokağı içindeki Anfi Tiyatro alanında aşure dağıtacaklarını söyledi. Aşure dağıtımına İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve diğer bazı protokol mensuplarının davet edildiğini de kaydeden Bayar, tüm İskenderun halkını aşure yemeğe davet ettiklerini belirtti.

Özel Güvenlik Hizmet Alımı İhalesi Yapıldı

İskenderun Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Özel Güvenlik Hizmet alımı ihalesi yapıldı.  İskenderun Belediyesi Brifing Salonu’nda düzenlenen ihaleyi, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek de izledi. İhaleye, 10 katılımcı firma teklif zarfı verdi. Basın mensuplarının da izlediği ihalede konuşan Belediye Başkanı Yusuf Civelek;  “İhalelerimizi gördüğünüz gibi şeffaf yapıyoruz. Katıldığınız için sizlere teşekkür ederim. Katılımcılara da, İskenderun’a da, belediyemize de hayırlı olsun” dedi. Belediye hizmet binası ve Belediye’ye bağlı birimler için Özel Güvenlik Hizmet alımı ihalesinde, teklif zarfları, katılımcılar huzurunda sırayla açıldı.

Erdal Oğuz’un Kardeşi Ersoy Oğuz Vefat Etti…

İskenderun eski belediye başkanlarından merhum Ali Dingiltepe’nin damadı, Hatay Barosu avukatlarından Av. Erdal Oğuz’un kardeşi Ersoy Oğuz vefat etti. 60 yaşında yakalandığı siroz hastalığı nedeniyle yaşama veda eden Ersoy Oğuz üç çocuk babasıydı. Merhum Ersoy Oğuz’un cenazesi Kaptan Paşa Cami’nde ikindi namazına müteakiben kaldırıldı ve Çankaya Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumun yakınları Şemsettin Mursaloğlu Lisesi yanındaki evlerinde taziyeleri kabul etmeye başladılar.

Vefat ve Başsağlığı

İskenderun eski belediye başkanlarından merhum Ali Dingiltepe’nin damadı, Hatay Barosu avukatlarından Av. Erdal Oğuz’un kardeşi Ersoy OĞUZ’un vefatını üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, Oğuz ve Dingiltepe Ailelerine başsağlığı dileriz. Doğan Süslü ve eşi

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here