Kaymakam Yönden ve Başkan Tosyalı, Yaşlı Vatandaşların Bayramını Kutladı

0
74

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Pazar günü saat: 14.00 ile 20.00 arasında yürüme mesafesinde dışarı çıkabilen (65) yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımız ile hasbihal ederek, maske ve kolonya ikram edip, bayramlarını kutladı.

“Onları mutlu görmek bizim için en büyük bayramdır” diyen Başkan Fatih Tosyalı, yaşlı vatandaşların başlarının tacı olduğunu belirterek; “Mübarek Ramazan Bayramı’nın ilk gününde sokağa çıkma serbestliği kapsamındaki 65 yaş üstü vatandaşlarımızın bayramlarını kutladık ve dualarını aldık. Bu bayram belki sevdiklerinden uzak kalan, evlatları, torunlarıyla hasret gideremeyen yaşlılarımızla Millet Parkımızda bir araya gelerek sohbet ettik, kolonya, bayram şekeri ve maske takdiminde bulunduk.

Bu sene bayramlarımızı pandemi şartları altında kutluyoruz. Ramazan Bayramını da bu şartlarda yaşadık. Tüm yaşlı vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum. Onlar mutlu olunca bizde mutlu oluyoruz. Güzel günler tekrar gelecek inşallah” şeklinde konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here