Kaymakam Yönden ile İTSO Başkanı Yılmaz’dan Esnaf Ziyaretleri

0
73

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, beraberinde İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter ile birlikte, şehir merkezinde esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.

İskenderun Şehir merkezinde faaliyet gösteren bazı mağazaları ziyaret eden İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, pandemi sürecinde zor günler yaşayan esnafın sorunlarını da dinlediler.

Ziyaretlerde ağırlıklı olarak Covid-19 Pandemi sürecinde esnafın yaşadıkları sorunlar, kısıtlamaların kaldırılması veya esnek hale getirilmesi ile hafta sonu tatillerin kaldırılması gündeme gelirken, esnaflar en çok satış ve işlerinin hafta sonu olduklarına dikkat çektiler.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Gerek üyelerimiz gerekse esnaflarımızın bu zorlu süreci atlatmaları ve sorunlarını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize ve ilgili mercilere bildiriyoruz. Bizler de en az sizin kadar bu sürecin bir an önce sona ermesini istiyoruz. El birliği ile bu zorlu süreci aşacağımıza inanıyorum” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here