Kaymakam Yönden; “Gelecek; Sizlerin Başarısı ile Şekillenecek”

0
64

Hatay’dan 24 Üretim İşletme Tesisi ‘Türkiye’nin En Büyük İlk ve İkinci 500 Firması’ Listesinde!

İstanbul Sanayi Odası tarafından ilan edilen ‘Türkiye’nin En Büyük İlk Ve İkinci 500 Firması’ listesinde Hatay’dan 24 Üretim İşletme Tesisine yer verildiğini duyuran İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Hatay’ın, iş ve sanayi sektöründe ki başarısından gurur duyduklarını ifade etti.

Tüm üretim ve işletme tesislerinin yönetici ile çalışanlarını kutlayan Kaymakam Yönden; “Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hatay Şube Başkanı Abdullah Bozatlı tarafından yapılan sosyal medya paylaşımına göre; İstanbul Sanayi Odası tarafından ilan edilen ‘Türkiye’nin En Büyük İlk ve İkinci 500 Firması’ listesinde Hatay’dan 24 Üretim İşletme Tesisine yer verildiğini öğrenmiş bulunmaktayız.

Barış ve hoşgörü kenti olarak tüm dünya ya örnek olan Hatay’ımızın, iş ve sanayi sektöründe ki başarısının da harikulade olduğu aşikardır. Bölgemizdeki iş ve sanayi dünyasına yön vererek, sanayi, endüstri, ticaret, turizm, ekonomi ve istihdam açısından bölgemize değer katan,tüm üretim ve işletme tesislerimizin yöneticileri ve çalışanlarını canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Gelecek; sizlerin başarısı ile şekillenecek” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here