Kaymakam Soytürk Muhtarlarla Bir Araya Geldi

0
158

İskenderun Kaymakam Recep Soytürk, her ay düzenli olarak sürdürdüğü Muhtarla Buluşma Toplantısını bu ay da gerçekleştirdi.

Şubat ayı buluşma toplantısı, İskenderun Özel Yükseliş Okulları Kurucusu ve Hayırsever iş adamı Nuri Üysen ev sahipliğinde, Kaymakam Recep Soytürk başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Kıdemli Başçavuş Medet Sönmez, Hatay Büyükşehir Belediyesi 3.Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ferit Hammutoğlu, Park ve Bahçeler Müdürü Gülen Ayin Selçuk, Temizlik İşleri Müdürü Ömer Çolak ve Enerjisa İşletme Müdürü Mehmet Ali Tunç ile Mahalle Muhtarları katılım gösterdi.

Mahalle muhtarları ile her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Muhtarlarla Buluşma Toplantısı’nın, iş adamı Nuri Üysen’in daveti üzerine Özel Yükseliş Kolejinde, yemekli toplantı ortamında icra edildiğini ifade eden Kaymakam Recep Soytürk; “Bu samimi ortamda bir araya gelmemize vesile olan iş adamı Nuri Üysen ve Özel Yükseliş Okulları çalışma ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaymakam Recep Soytürk, İlçemizdeki tüm mahalle muhtarlarından sorumluluk alanı dâhilindeki sorun ve ihtiyaçların tespit edilerek rapor halinde tanzim edilmesini istedi.

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ve muhtarları ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Yükseliş Okulları Kurucusu ve Hayırsever İşadamı Nuri Üysen de bu samimi ve hoşsohbet ortamının oluşmasında emeği geçen Kaymakam Soytürk başta olmak üzere herkese teşekkür ettiğini belirtti. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here