Kaymakam Sarı: “Birlikte Huzur ve Asayişi Temin Edebiliriz”

0
91

arsuz kaymakamı2Arsuz Kaymakamı Musa Sarı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın başkanlığında, tüm kurum amirleri ve muhtarların katılımı ile tanışma ve istişare toplantısı düzenlendi.

Kaymakam Sarı, yaptığı açılış konuşmasında, muhtarların mahallelerinde devletin temsilcisi olduklarını, ilçe yöneticileri olarak kendilerinin görüşlerini çok önemsediklerini, onları mesai arkadaşları olarak gördüklerini, muhtarlarla sürekli diyalog içerisinde olacaklarını ifade etti.

arsuz kaymakamı3

En başta ilçenin huzur ve asayişi için birlikte çalışmaları gerektiğini vurgulayan Kaymakam Sarı; “Muhtarlarımız köye gelen yabancıları mutlaka jandarma ve emniyete bildirmeliler. Sosyal boyutları olan anlaşmazlıkları bizlere taşımaları gerekir. Bu sayede birlikte huzur ve asayişi temin edebiliriz” dedi. Sarı ayrıca mahallelerde bulunan kamu kurumlarının, okul, sağlık evi, imam gibi temsilcilerine sahip çıkmalarını istediklerini, onların moral motivasyonlarını yüksek tutmaları gerektiğini, onlara destek olmaları gerektiğini de belirtti.

Duyurusu olan kurum amirleri söz aldıktan sonra muhtarların mahallelerine ilişkin sorunları dinlendi. Kaymakam Sarı ve kurum müdürleri tarafından bu sorunlara cevaplar verildi ve çözüm önerileri konuşuldu. Muhtarlar, Kaymakam Sarı’ya ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederken, bu şekilde bir toplantı düzenlemesinden dolayı memnun olduklarını ifade ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here