“Katil, BOP’u Hazırlayan ve Ona Eşbaşkan Olandır”

0
41

chp belen1CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Reyhanlı Saldırısıyla İlgili Konuştu…

Reyhanlıların acısını paylaştıklarını söyleyen CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, gündeme ilişkin konulara temas ederken, başbakana da yüklendi. Yüksel, Reyhanlı’daki olayların sorumlusu olarak gösterdiği başbakanın beceriksiz, basiretsiz ve acemi usta olduğunu savundu.

Belen CHP İlçe Yönetiminin, üyeleri ile bir araya geldikleri sabah kahvaltısında konuşan İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Vadi Restoranda bir araya gelen CHP’lilere seslenen Başkan Yüksel; “Reyhanlı’da bütün yürekleri dağlayan bir vahşet yaşanmıştır. Belen CHP olarak ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz. Vahşeti kendi gözlerimizle gördük. İnanın ekranlarda görüldüğü gibi değil! O gördüğümüz manzara karşısında duygulanmamak ağlamamak elde değildi. Orada insanların nasıl vahşete sürüklendiğini gördük.

chp belen2

Olayın üzerinden yaklaşık 1 hafta geçmesine rağmen kamuoyunda olayı kim yaptı gibi söylemlerle halk uyutulmaya çalışılıyor. Olayı kim yaparsa yapsın, yapanları şiddetle lanetliyorum. Bizce katil Büyük Orta Doğu Projesi (BOP)’u hazırlayanlardır. Katil, bu projeye eşbaşkan olandır. Katil kendini usta diye niteleyen acemi çıraktır. Teröristlerle her türlü muhabbetti ve görüşmeyi yapandır.

Katil kim diye sorsanız, katil ortada! Ülkeyi yönetme iddiası içerisinde olan başbakan ABD’ye belediye başkanlığı döneminden bu yana çok kez gitti. Her gidişinde otellerde kalırdı. Sadece bu gidişinde beyaz sarayda ağırlandı. Bu da şunu gösteriyor ki, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdiği için ödüllendirildiğidir” diye konuştu. Yüksel, CHP iktidara geldiğinde ne Obama ne de dış güçlere kulak vermeyeceklerini, sadece Türk halkına kulak vereceklerinin de altını çizdi.

chp belen3

Ülkemizin neden bu noktaya geldiği konusuna da değinen CHP İlçe Başkanı Yüksel; “Bu durum, Irak’ta askerimizin kafasına çuval geçirildiğinde, askeri uçağımız Suriye’de düşürülüp iki pilotumuz şehit edildiğinde, Suriyeli muhaliflerin Türk polisini şehit ettiğinde, hesap sorulmamasından dolayı kaynaklanmıştır. Olayların sorumlusu beceriksiz, basiretsiz, acemi usta ve onun çıraklarıdır. Tek çare cumhuriyete ve Atatürk mirasına sahip çıkmaktır” dedi.

Reyhanlıların acısını paylaştıklarını söyleyen Yüksel, Reyhanlı Kaymakamının El Kaide ile yan yana çekilmiş fotoğrafları karşısında hükümetin nasıl bir tavır takınacağının ise merak konusu olduğunu kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here