Karting İskenderun’da!

0
929

karting iskenderun1İskenderunlulara yeni bir heyecan, yeni bir soluk getirecek olan Karting, İskenderun Prime Mall Alış Veriş Merkezi (AVM) otoparkında hizmete girdi. Hizmete girdiği günden itibaren Karting yarış araçları yetişkinlerin ve büyüklerin mekânı oldu.

Uzun yıllar eksikliği hissedilen Karting, İskenderun’da AVM otoparkında İskenderunluların hizmetine girdi. Günün stresini atmak için oldukça eğlenceli bir pist haline getirilen Karting çocukların dışında büyükler için de ciddi bir hizmet oldu.

İşletmeci Halit Yener, bölgemiz insanlarının sosyal alanda da rahatlamalarını sağlamak amacıyla AVM otoparkında halkımızın istediği şekilde bir yarış pisti yaptıklarını belirterek; “Tüm güvenlik önlemlerinin birinci sınıf olduğu pistimizde insanları gerçekten tüm streslerini burada atıyorlar. Özellikle buraya gelen sürücü arkadaşlarımıza tavsiyemiz arıcı hızlı kullanmayı seviyorsanız sokakta bunu denemeyin gelin stresinizi buradan atın” diye konuştu.

Piste çıkan araçların da oldukça modern ve kaliteli olduğunun altını çizen Yener, hizmeti halkın ayağına getirdiklerini ve buranın İstanbul ve İzmir’den geri kalır yanları olmadığını kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here