Karasayar; “Meselemiz Vatandır, Meselemiz Millettir”

0
73

Milletvekili Karasayar, Teşekkür Ziyaretlerini Sürdürüyor

16 Nisan’da yapılan halk oylaması öncesi, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren ve ‘evet’e destek ziyaretlerinde bulunan Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, şimdi de verilen desteğe karşı teşekkür ziyaretlerine başladı.

İskenderun’daki mahalleleri tek tek gezerek muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Karasayar; “Mahallelerimizde muhtarlarımız ve kıymetli mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek, 16 Nisan Halk Oylamasında vermiş oldukları katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Sakarya Mahallesi 109 Nolu Taşıma Kooperatifi Minibüs Durağını da ziyaret eden Karasayar, şoförlerle bir araya geldi ve onlara da teşekkürlerini sundu.

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarıyla da bir araya gelen Milletvekili Karasayar, verilen destekler sayesinde bu sonucu elde ettiklerini kaydetti.

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, geçtiğimiz hafta içerisinde Belen’de de bir takım ziyaretlerde bulunarak, referandumda kendilerine verilen destekten ötürü vatandaşlara teşekkür etti.

Belen’de gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, Belen Ziraat Odası, Belen Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Belen Şoförler Cemiyeti, muhtar ve esnafları ziyaret eden Milletvekili Karasayar; “Anayasa Değişikliği Halk Oylamasında vermiş oldukları katkı ve desteklerinden dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizim nefsimiz mesele değil. Meselemiz vatandır, Meselemiz millettir” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here