Karasayar; “Geleceğimizi, Gençlerimiz İnşa Edecek”

0
47

gençlik bayramı7Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

19 Mayıs’ın, milletimizin birlik içinde tek vücut olarak hareket ettiğinde neler başarabileceğinin somut bir örneği ve sembolü olduğunu vurgulayan Karasayar; “Güçlü, esenlik ve refah dolu geleceğimizi siz gençlerimiz inşa edecektir. Bu yolda, sizlere güvenimiz ve inancımız tamdır. Sevgili Gençler, eğitiminize, ilköğretimden yükseköğretime kadar, her aşamada en büyük önemi vermeniz gerektiğini düşünüyorum. Geleceğimiz olan siz gençlerin hem kendinize, hem ailelerinize hem de ülkenize yararlı insanlar olarak yetişmeniz en büyük arzumuzdur.

Varlığınızla, potansiyelinizle, çalışma azminizle ve üstün gayretlerinizle yarının daha da güçlü ve müreffeh Türkiye’sinin inşa edilmesinde kilit rol oynayacaksınız. Bu nedenle sizlerin en iyi şekilde yetişmeniz, çağın gerekleri doğrultusunda nitelikli bir eğitim almanız fevkalade önemlidir. Hiç kuşkunuz olmasın ki, bugünkü gayretleriniz bundan sonraki yaşantınızın ve kariyerinizin şekillenmesinde belirleyici olacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here