Karasayar; “Geleceğimiz İçin Bu Seçim Çok Önemli”

1
76

TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Karasayar; “Geleceğimiz İçin Bu Seçim Çok Önemli”

TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve ilçe yönetimi ile birlikte, referandum çalışmaları kapsamında, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Konuşmasında ilk olarak bölge ekonomisi hakkında değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Karasayar; “İskenderun sanayisi ve limanı ile potansiyelini her geçen gün arttırmaktadır. Lojistik köy konusunda da çalışmalarımız devam etmektedir. Göreve geldiğimiz günden bu yana İskenderun’a hizmet noktasında hükümetimizden istediğimiz tüm hizmetleri aldık. İskenderun’umuza üniversite kazandırdık, yeni hastanemiz, yeni emniyet binamız, adliye sarayımız başta olmak üzere bir çok hizmetleri getirdik. Yerel bazda da hizmetlerimiz tüm hızıyla devam etmektedir. Özellikle elektrik konusunda yaptığımız girişimler sonucunda bölgemizde elektrik telleri yeraltına alındı ve elektrik kesintileri sorunu büyük ölçüde azaldı” şeklinde konuştu.

 

16 Nisan’da yapılacak halk oylamasında, anayasa değişikliğine neden ‘evet’ denmesi gerektiğini de anlatan Karasayar; “Türkiye’nin önünün açılması, Güçlü bir Türkiye ve geleceğimiz için, bu seçim çok önemli. Bu Referandumun birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini temenni ediyoruz” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini belirten İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz da sorunların çözümü noktasında Vekil Karasayar’ın her zaman desteğini gördüklerini ifade ederek kendisine teşekkür etti. Yılmaz; “İskenderun’un sorunları ile her zaman yakından ilgilenen, şehrimizin ekonomik ve sosyal yönden gelişmesine, kamu kurum ve kuruluşların bölgemizde daha modern bir şekilde hizmet vermesinde vekilimizin önemli gayretleri olmuştur. Sorunların çözümü için Ankara’da en yetkili mercilere ileterek sorunların takipçisi oldu. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyoruz.

Vekilimiz 16 Nisan’a kadar yoğun bir maraton içerisinde. Referandumun ülkemizin güzelliklerine, başarısına, milletimizin mutluluk ve refahına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimize vesile olmasını diliyorum” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

1 YORUM

  1. Vekile sormak isterim beraber fotoğraf çektirdiklerinden kendi dahil 3hadi abartim 3 kişi evet oyu verir diye düşündüm hemde sesli düşündüm bld bşk nı nın da gelmesine sebep olmuştu ben 2019 daki seçimlerde alınan oyun yarısı alınabilecek mi merakla bekliyorum burda büyük vebal var

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here