Karasayar; “Ak Parti Seçimden Zaferle Çıkacak”

0
65

ak parti ziyaret3Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, 2014’ün 30 Mart’ında gerçekleştirilecek yerel seçimlerden Ak Parti’nin zaferle çıkacağını belirtti.

Milletvekili Orhan Karasayar, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Yaran, partililer ve belediye başkanı aday adayları ile birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda Mobilyacılar ve Hızarcılar Odası, Elektrikçiler Odası ile KİSİAD’ı ziyaret eden Karasayar, geziler esnasında partinin çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Milletvekili Karasayar, Ak Parti’nin gücünün milleten geldiğini ifade ederek; “Bizler sadece seçim zamanı değil her zaman halkımızın içerisindeyiz. Ak Parti iktidarı milletin hizmetindedir. Yaklaşan seçimlerde Ak Parti başta Büyükşehir olmak üzere İskenderun’u bu sefer alacaktır. Bu konuda inancımız tamdır. Bu millet hizmetin en güzelini hak ediyor” şeklinde konuştu.

KİSİAD Başkanı Tamer Eker ile Esnaf Oda Başkanları Abdulkadir Yardımcıoğlu ve Musa Mert’te gerçekleşen ziyaretlerden ötürü teşekkür ederek çalışmalarında partililere başarılar dilediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here