Karacan, İskenderun’da Esnafı Ziyaret Etti

0
134

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Harun Karacan, Ak Parti’nin her zaman esnafın yanında olduğunu belirtti.

Karacan, TBMM idare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ile birlikte İskenderun’a esnafı ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Ak Parti hükümetlerinin her zaman esnafının yanında olduğunu belirten Karacan; “Türkiye’nin can damarı, ekonominin en önemli noktalarından birisi olan esnafımızın sorunlarını çözmek bizler için çok önemli. Bu çerçevede ziyaret ettiğimiz il ve ilçelerde sürekli esnaflarımızı ziyaret ediyor varsa sorunlarını, taleplerini dinliyor, çözüm yolları arıyoruz.

Esnafa yönelik çalışmalar önümüzdeki dönemde artacaktır. Esnafımızın talep ve beklentilerinin takipçisi olacağız. Esnafımızın daha iyi koşullarda ve huzurlu bir ortamda hizmet vermesi için ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar her zaman esnafın yanında olduklarını belirterek İskenderun’un gelişmesi ve kalkınması noktasında çalışmalar yapıldığını belirtti.

Esnaflarda gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek çalışmalarında Ak Parti heyetine başarılar dilediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here