Karaağaçspor Gençlerle Zirvede

0
381

Hatay Amatör Küme U-16 Liginde Son Hafta Gollü Karşılaşmalarla Geçildi

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme U-16 Ligi C Grubunda mücadele eden Karaağaçspor, gençleriyle zirveyi teslim aldı. Karaağaçspor U-16 takımı Arsuz Karaağaç Belediye Spor Tesislerinde yapılan karşılaşmada Nardüzü Gençlikspor’u 2-0 mağlup ederek liderlik keyfini sürdürdü. Turuncu-Beyazlı ekibe üç puan kazandıran golleri Baver Özbahçeci ile Muhammed Çelik attı. Karaağaçspor bu galibiyetin ardından C Grubunda 36 puan ile grubunda liderliğini sürdürdü.

Kırıkhanspor, Arsuz Umut Gençlik’i Tek Golle Geçti

C Grubunda mücadele eden Kırıkhanspor’un galibiyet serisi ise devam ediyor. Kırıkhan temsilcisi, kendi sahasında yapılan karşılaşmada Arsuz Umut Gençlikspor’u 1-0 mağlup etti. Kırıkhanspor’a üç puan getiren golü Yusuf Alat attı. Kırıkhanspor U-16 takımı bu galibiyetin ardından puanını 30’a çıkarttı. Bir maçı eksik olan Kırıkhanspor grupta ikinci sırada bulunuyor.

İskenderun Esen Gençlik: 4 İskenderun Kayraspor: 4

İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada İskenderun Esen Gençlik ile İskenderun Kayraspor, karşılıklı gelen gollerin ardından 4-4 berabere kaldı. Hatay Bölgesi hakemlerinden Yunus Emre Güllü, Ömer Şanverdi ile Ali Çağlar’ın yönettiği müsabakada İskenderun Esen Gençlik’in gollerini Yusuf Kürkçü (2), Deniz Kimyon ile Berk Yıldırım atarken, İskenderun Kayraspor’un gollerini ise Abdurrahman Toprak (2), Mehmet Can ile Ahmet Can kaydetti.