Karaağaçspor, Arsuz Gözcülerspor’u Puansız Gönderdi

0
413

Hatay Amatör Küme Süper Ligi Erteleme Maçında Gülen Taraf Karaağaç Temsilcisi Oldu. Maçın Tek Golü Utku Uysal’dan Geldi

Türk Futboluna yıldız isimler kazandıran Karaağaçspor her kategoride üstünlüğünü hissettiriyor. Hatay Amatör Küme Süper Ligi mücadelesinde Arsuz Gözcülerspor’u 1-0 mağlup eden Turuncu-Beyazlı ekip, U-16 Liginde de fırtına gibi esiyor. İskenderun Kayraspor’u 7-1 mağlup eden Karaağaçspor U-16 takımı, 4’te 4 yaparak Liderliğini sürdürdü.

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Ligi erteleme maçında Karaağaçspor ile Arsuz Gözcülerspor, Karaağaç Belediye Spor Tesislerinde karşı karşıya geldi. Ligin iddialı ekiplerinden Karaağaçspor, genç ağırlıklı çıktığı karşılaşmada Arsuz Gözcülerspor’u 1-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Derviş Verimlibağ, Ahmet Deveci ile Münir Dadı’nın yönettiği müsabakada Karaağaçspor’un golünü 23. dakikada Utku Uysal attı. Alınan bu sonucun ardından Karaağaçspor puanını 4’e çıkartırken, Arsuz Gözcülerspor ise 7 puanda kaldı.

Karaağaçspor U-16 Durdurulamıyor

Hatay Amatör Küme U-16 Ligi C Grubunda mücadele eden Karaağaçspor durdurulamıyor. Grup lideri Karaağaçspor U-16 takımı Karaağaç Belediye Spor Tesislerinde yapılan karşılaşmada İskenderun Kayraspor’u 7-1 mağlup etti.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Mustafa Bayraktaroğlu, Mehmet Gümüş ile Murat Yurttaş’ın düdük çaldığı müsabakada Karaağaç temsilcisine farklı galibiyeti getiren golleri Ömer Yıldıztaş (2), İbrahim Acar (2), Mehmet Ali Ekenel, Onur Sucu ile Muhammed Çelik attı. İskenderun Kayraspor’un tek golü ise Abdurrahman Toprak’tan geldi.

Alınan bu sonucun ardından Turuncu-Beyazlı ekip Karaağaçspor, 4 karşılaşmada 4 galibiyet elde ederek topladığı 12 puan ile C Grubunda liderliğini sürdürüyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here