Karaağaç Anaokulunda Özel Eğitim Sınıfı Açıldı

0
413

Karaağaç Anaokulu’nda, özel eğitim sınıfı,  kapalı oyun odası ve yemekhane açılışı yapıldı. Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez’in katılımıyla gerçekleştirilen açılışa, Karaağaç Anaokulu Müdürü Nuray Dağlı’nın yanı sıra çevre okulların müdürleri de katılım gösterdi.

Eğitime yapılan hizmetin en kutsal görev olduğunu vurgulayan Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, yarıyıl tatilinde yapımı tamamlanan özel eğitim odası, kapalı oyun odası ve yemekhanenin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek; “Eğitime yapılan her hizmet çok kutsaldır. Bugün burada birbirinden güzel hizmetlerin açılışı için bulunmaktayız. Minik öğrencilerimizin oynayacağı bu oda ve yemekhane yapımında emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ederiz. Yine bugün açılışını yaptığımız Özel Eğitim Sınıfında eğitim alacak olan çocukların eğitimleri daha kaliteli olacak.  Eğitim önemli.  Okul öncesi eğitim çok çok önemli. O nedenle emeği geçen tüm arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ederim” şeklinde konuştu. Dönmez, konuşmasının ardından özel eğitim sınıfının kurdelesini o sınıfın öğrencilerinden Kerem Ata ile birlikte kesti.

Velilerden Müdür Dağlı’ya Teşekkür

Karaağaç Anaokulu Müdürü Nuray Dağlı, açılışa katılan konuklara teşekkür ederken, öğrenci velileri de Müdür Dağlı’ya yaptığı çalışmalardan ve ilgisinden ötürü teşekkür etti. Öğrenci velileri; “Müdürümüz okulumuza bu sene geldi. Geldiği günden bu yana okulumuza adeta sihirli bir dokunuş yaptı. Kapalı oyun odası ve yemekhanenin hizmete girmesi bizleri çok memnun etti. Çocuklarımız eskisinden daha büyük bir heves ve heyecan ile  okula geliyorlar. Kimisi okuldan bile ayrılmak istemiyor.  Öğretmenlerimizi de çok seviyoruz. Hepsi okulumuz için tüm fedakarlıkları gösteriyorlar” diyerek okul öğretmenlerine de teşekkürlerini ilettiler. (Haber: Meral SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here