Kara Ailesinin Mutlu Günü

0
1714

Gizem ve Nadir ‘Bir Ömür Boyu Birlikteliğe’ Evet Dedi

İskenderun’un tanınmış ailelerinden Kara ailesinin yakışıklı oğulları Nadir Kara, hafta sonu yapılan görkemli bir düğün töreni ile Dünya Evine girdi. Nora ve Nadir Kara’nın torunları, Meryem ve Nebil Kara’nın biricik oğulları Nadir, Cenay ve Mustafa Akal çiftinin güzel kızları Gizem ile hayatını birleştirdi.

Yapılan resmi nikâhla, şahitlerin huzurunda ‘bir ömür boyu birlikteliğe’ evet diyen genç çift, bu sözlerini Tanrı huzurunda da tekrarladı. 30 Eylül 2017 Pazar günü İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesinde gerçekleştirilen ayinle Tanrı huzurunda da birliktelik sözü veren Gizem ve Nadir, mutluluklarını taçlandırdı.

Kilisede gerçekleştirilen dini nikâhın ardından, düğün merasimi Antakya Otroman Palace’ta devam etti. Heyecan ve mutlulukları gözlerinden okunan Gizem ve Nadir’i bu mutlu günlerinde aileleri, sevenleri ve arkadaşları da yalnız bırakmadı. Meryem ve Nebil Kara’nın örnek ev sahipliği sergilediği düğünde misafirler de gönüllerince eğlendi.

Düğün töreninde kısa bir konuşma yapan damadın babaannesi Nora Kara, misafirlere katılımlarından ötürü teşekkür etti. Nora Kara’nın; “Prensimiz Nadir ve Prensesimiz Gizem bugün evleniyor. İstanbul’da tanışan çocuklarımızın bu temiz sevgisi evlilikle taçlandı. Diliyorum bu gençler çok mutlu yaşasınlar, tertemiz nesillerle torunlar okşansınlar. Size mutluluklar diliyorum” şeklindeki duygu yüklü konuşması misafirler tarafından ayakta alkışlandı.

Bizde İskenderun Gazetesi olarak Gizem ve Nadir çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerken Kara ve Akal ailelerini tebrik ederiz. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here