“Kalıcı İstikrar İçin, Son Nokta 16 Nisan’da Konulacak”

0
90

Milletvekili Karasayar, Ak Parti İlçe Teşkilatındaki Eğitim Toplantısına Katıldı

Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatında, geçtiğimiz hafta sonu, eğitim toplantısı düzenlendi. Arsuz, Belen ve İskenderun Teşkilatlarının belirlemiş oldukları ‘Hatip ve Hatibelerin Eğitim Toplantısına’ TBMM İdari Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, İlçe Başkanı Ayhan Bodur, il ve ilçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları, Ak Partili belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili katılım gösterdi.

Ak Parti İskenderun İlçe Binasında düzenlenen toplantıda, ‘Anayasa Değişikliği Halk Oylaması ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi Seçim Çalışmaları’ hakkında istişarelerde bulunuldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ayhan Bodur, referandumdan başarılı çıkmak için kapı kapı dolaşmaya devam edeceklerini, sıkmadık el bırakmayacaklarını vurguladı.

Referandumun önemine dikkat çeken İl Başkanı Ahmet Atıç da; “İnsanlarla yapacağımız konuşmaların önemi çok büyük. Ülkemizin birliğini koruyacak, ülkemizi güçlendirecek bu halk oylamasında sonucun ‘Evet’ olması için hep birlikte çalışmaya devam edelim” dedi.

16 Nisan’da yapılacak referandum için çalışmalara devam edeceklerini kaydeden Milletvekili Orhan Karasayar, “Çalışmalara devam. İstiklal ve İstikbalin teminatı ve bekâsı için kararımız Evet. Kalıcı istikrar için, milletin iradesinin yönetime yansıması için son nokta 16 Nisan’da konulacak. Güçlü Türkiye’yi hak ettiği yere getireceğiz. Birilerinin oyalamasıyla birilerinin kurduğu tezgâhlarla, birilerinin kurduğu düzenlerle, oyalanacak vaktimiz yok. Çünkü onlar yapacakları her şeyi yaptılar ve son noktaya geldiler” diye konuştu.

Ak Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal da 17-25 Aralık ihanetini yapanların, nihayetinde 15 Temmuz’u gördüklerini ve hep beraber millet olarak yan yana durup bunu engellediklerini hatırlatarak; “Bu ülke milletiyle ve lideriyle birlikte omuz omuza verip ne zaman güçlendiyse, önümüze sürekli engeller çıkarmaya çalıştılar. Ayağımıza çelme takmaya çalıştılar. Ama milletimizle birlikte başta Allah’ın yardımıyla, milletimizin hayır duasıyla liderimizle birlikte bu engelleri aşarak bugünlere geldik. Recep Tayyip Erdoğan kaldığı müddetçe ve milletiyle beraber hareket ettiği müddetçe, millet onun yanındadır. Bu kadrolar da onun yanındadır” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here