‘Kahraman’ Öğretmene Son Veda

0
678

cenaze töreni6Osmaniye’ye gittikleri geziden dönerken kaza geçiren otobüste bulunan öğretmen Ahmet Cebeci’nin cenazesi, dün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

İskenderun Hamidiye Camii’nde kılınan cenaze namazına İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’nun dışında kalabalık bir vatandaş topluluğu ile eski-yeni öğrencileri, öğretmen arkadaşları katıldı.

cenaze töreni7

Aynı okulda öğretmen olan eşi Seval Cebeci ile çocukları Bestami, İrem ve Merve’nin gözyaşları cenaze töreni süresince durmadı. Oğlu Bestami Cebeci’nin babasının tabutu başından uzun süre ayrılmadığı, bir öğrencisinin de fotoğrafını taşıdığı görüldü. 3 çocuk babası olan Ahmet Cebeci’nin kaza sırasında canını hiçe sayarak öğrencilerini kurtarması, büyük bir takdire neden oldu.

cenaze töreni8

Bugüne kadar yüzlerce öğrenci yetiştiren, topluma kazandıran Cebeci, bu kez 3-A sınıfındaki öğrencilerini yetiştirmek için çaba harcıyordu. Cenaze, Karaağaç Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi. Ahmet Öğretmenin sınıfında ise büyük bir sessizlik ve hüzün vardı. Arkadaşlarını ve öğretmenlerini kaybeden öğrenciler, ne yapacaklarını bilemiyorlardı. Bazı öğrencilerin düşüncelerini kağıtlara yazdığı görüldü.

cenaze töreni9

cenaze töreni10

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here