KAGİD Başkan Karadeniz Yeni Yönetimini Tanıttı

0
152

“Sıkıntılı Günlerde Yumruk Gibi Bir Arada Olma Özelliğimiz Ayrıcalığımızdır”

Hatay Kadın Girişimciler Derneği (KAGİD) Başkanı Hatice Dilek Karadeniz, yeni yönetim kurulunu tanıtmak ve yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi vermek amacıyla Hatay Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı düzenledi.

KAGİD Başkanı Hatice Dilek Karadeniz açıklamasında, amaçlarının girişimci kadın sayısını arttırmak, var olan girişimci kadınları aynı çatı altında buluşturmak, girişimci olabilecek kadınlara bilgi, tecrübe, eğitim vb. desteği sağlayarak, kadının ülke genelinde sosyal hayattaki ve özellikle ülke ekonomisindeki konumunu güçlendirmeye yönelik olarak manevi yardım ve destekte bulunmak olduğunu ifade etti.

Bu amaçla çeşitli projeler ürettiklerini söyleyen Karadeniz; “Devam eden projemiz ‘Asinin kızları okuldan hayata’ bir yıllık bir proje idi. Amacı; kız meslek lisesinde okuyan genç kızlara meslek seçerken rol model olacak meslek sahibi insanlarla tanıştırmak, hayata güvenle bakmalarını sağlamak, hayata başlarken mutlaka ekonomik özgürlüklerini elde etmeleri gerektiğini aşılamak. Şu anda çok hassas bir bölge üzerinde olan güzel İlimiz Hatay’ın ekonomisinde sıkıntılar olsa da, bu sıkıntılı günleri atlatmak için dernek olarak birbirimize her konuda destek vereceğiz. Aynı zamanda Hatay’ın genetiğinde olan sevgi, barış, hoşgörü, dayanışma ve sıkıntılı günlerde yumruk gibi bir arada olma özelliğimiz ayrıcalığımızdır diye düşünüyorum” dedi.

Önümüzdeki hafta içinde düzenleyecekleri toplantıdan da söz eden Karadeniz; “Bu sıkıntılı günlerde hem moral hem de sosyal aktivite olarak girişimci insanları bir araya getirmek üzere, 19 Ekim’de saat 20:00’de Anemon Otel’de, Gazeteci Yazar Tuluhan Tekelioğlu’nun aramızda bulunacağı ‘İş dünyasından eş dünyasına bakış’ konulu yemekli toplantıyı organize ettik” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here