Kadın İşletmeciler ‘Marka Olma Sanatı’nı Öğrenecek

0
108

Hataylı kadın yöneticiler, EBRD tarafından uygulanan Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı kapsamında bir araya geliyor.

Hatay’da faaliyet gösteren ve kadınlar tarafından yönetilen işletmeler, ‘İşletmenizi büyütmenin anahtarı: ‘Marka Olma Sanatı’ başlıklı seminerde, kadın liderler başarılı bir marka olabilmenin ipuçları hakkında faydalı bilgiler edinecek.

Avrupa Birliği (AB), Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumu tarafından finanse edilen “Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı” kapsamında kadın girişimcilerin finansal ve yönetimsel yetkinlikleri ile sosyal becerilerini geliştirmek ve sunulan danışmanlık ve finansman destekleri konusunda bilgi vermek amacıyla ülke genelinde bir dizi seminer düzenleniyor.

Kadın İşletme Seminerleri’nin on beşincisi Hatay’da, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB Hatayİl Kadın Girişimciler Kurulu’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Hatay Kadın Girişimciler  İl İcra Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen ve yönetim kurulu üyeleri  İTSO’da toplantı düzenleyerek, durum değerlendirmesi yaptılar.

Bölgedeki kadın girişimci ve yöneticiler ile yerel kurum temsilcilerinin yanı sıra programa dahil olan, Garanti Bankası, QNB Finansbank, Türk Ekonomi Bankası (TEB), Türkiye İş Bankası ve Vakıf Bank  temsilcilerinin de katılımıyla 11 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 13:00’de İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda hayata geçecek.

Katılımın ücretsiz olduğu seminerin ‘İşletmenizi büyütmenin anahtarı: “Marka Olma Sanatı” başlıklı eğitim bölümünde; marka olmanın uzun ve stratejik serüvenin incelikleri anlatılacak. Başarılı marka örnekleri, sıra dışı marka yaratma süreçlerinin de yer alacağı bu bölümde, markanın ayırt edici özelliklerinden renk, isim ve logo hakkında da bazı ip uçlarına değinilecek.

Ayrıca kadın girişimci ve yöneticiler, programa özel olarak geliştirilen ve ücretsiz olarak işletmelerini analiz ederek gelişim fırsatlarını, güçlü yanlarını ve yönetim becerilerini ölçebilecekleri “İşletme Merceği” hakkında da bilgi sahibi olacaklar.

Kadın İşletme Semineri katılımcılara, EBRD’nin küçük işletme destek hizmetlerine ve katılımcı bankaların sunduğu finansal ve diğer ürün ve hizmetlerine de erişim fırsatı sağlayacak. Seminer sırasında kadın girişimciler katılımcı banka yetkilileri ile birebir görüşme imkanı bulabilecek. Ayrıca katılımcılar, bölgedeki diğer kadın girişimci ve yöneticilerle tanışarak ortak bir platformda diyalog geliştirme imkanı elde edecek.

Seminere tüm kadın girişimci, yönetici, işletme ortakları ile sahipleri ve basın mensupları davetlidir.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here