Kadın Güçlenirse Toplum Güçlenir!

0
622

Tosyalı, Bütün Mesaisini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliklerine Ayırdı

Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlarla bir araya geldi. OSB idare binası ve fabrika ziyaretleriyle başlayan seçim çalışmaları güzel görüntülere sahne oldu. Tosyalı, “Güçlü kadın, güçlü Türkiye ve sürdürülebilir kalkınmanın anahtarıdır” dedi.

Burada kadın personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, günün anlam ve önemi nedeniyle kadın personellere karanfil dağıttı.

Kadınlar Günü nedeniyle eşi Arife Tosyalı ve beraberindeki heyet ile birlikte gün boyu birçok etkinliğe katılan Tosyalı, kadınların ailelerin çekirdeği olduğunu belirterek; “Anne mutlu olduğunda aile mutlu olur. Aile mutlu olduğunda toplum mutlu olur. En zor şartlarda bile kadın, ailesini ayakta tutmakta gereken fedakârlığı, vefayı göstererek ailesini, yuvasını ayakta tutarak her türlü fedakârlığı göstermektedir” diye konuştu.

Gün içerisinde, Şampiyon Filtre, Sarsılmaz Makina, GFT Filtre, Filesan Çuval Sanayi, Teknokent Koleji’nde kadın personel ve öğretmenlerle de bir araya gelen Tosyalı, Pamuk Kreş’in düzenlediği bale gösterisi ve sergi açılışına da katıldı.

Tosyalı; “Biz sadece bir güne sığdıramayız sizleri. 365 gün hafızamızda olmaya devam edeceksiniz. Kadınlarımızdan almış olduğumuz güçle, inşallah İskenderun değişimi yaşayacak. İskenderun’un muhteşem bir kent olmanın yolunu birlikte açacağız. Kıymetli hanımefendiler, bugün de Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir araya geldik. Büyük bir enerji ve büyük bir dinamizmle çalışmaya devam ediyoruz. Bu güzel şehir için üretmenin ne kadar güzel olduğunu birlikte yaşayacağız.

Cennet annelerin ayağı altındadır. Toplumun eğitimcileri, ana direği annelerdir, kadınlarımızdır. Tüm annelerin, kadınların her gününü kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Daha sonra 1 Nolu Belediye Sosyal Tesisleri’nde kültür evlerindeki kursiyerlerle bir araya gelen Başkan Adayı Tosyalı, günün anısına kadın kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çektirirken, onlara karanfil dağıttı. Tosyalı, kadınların dünyaya şefkati, merhameti getirdiği sürece dünyanın daha da güzelleşeceğini sözlerine ekledi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here