Kadın Basketbol Takımına 12 Yeni Transfer

0
23

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Hatayspor Kulübü bünyesine katılarak yeni sezona giriş yapmaya hazırlanıyor. Takım 7’si tür 12 yeni transferle sezona başlayacak.

Hatayspor Kadın Basketbol Şube Sorumlusu Ayi Akın, yeni sezon öncesinde yaptığı açıklamada; “2021-2022 sezonuna, Hatayspor Ailesine katılarak başladık. Geçen sezondan Baş Antrenörümüz Ekin Baş ile sözleşme yenileyip, takım kadrosunu tamamen değiştirdik. Takımımızı, kariyerinde çıkış arayan, yetenekli ve ligimizdeki tecrübeli oyunculardan oluşturduk.

Ekibimize dahil olan yeni oyuncularımız; Büşra Akbaş, Ayşegül Günay, Aaryn Ellenberg, Dragana Zubac, Gökçe Doğan, Elif Emirtekin, Büşra Akgün, Bahar Çağlar Ökten, Maddalena Gaia Gorini, Simge Şeker, Lauren Cox, Kalani Brown. Bu oyuncularımızla 1 yıllık sözleşme imzaladık.

Bu sezonki hedefimiz, ligimizi ilk 8 de tamamlayıp, kulübümüzü Play-Off’larda ve Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmek. Tüm takımlara sağlıklı, sakatlıksız, tüm taraftarlara da pandemiden arınmış bir sezon dileriz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here