Jeet Kune Do Gösterisi Nefes Kesti!

0
392

jeet kune do1İskenderun’da bulunan ve Bruce Lee’nin savunma sanatı olan Jeet Kune Do’yu İskenderunlularla buluşturan Raks Spor Kulübünün öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonu İskenderun Gençlik ve Spor Merkezinde görkemli bir gösteri düzenlediler. Sporcular, gösteri sonunda büyük alkış aldılar.

Uzun yıllar İskenderun’da Jeet Kune Do dövüş sanatı eğitimi veren Raks Spor Kulübü Antrenörü ve aynı zamanda Jeet Kune Do Akdeniz Bölge Temsilcisi olan Serdar Keskin ve öğrencileri, İskenderun Gençlik ve Spor Merkezinde gösteri düzenlediler.

Gösteri öncesi görüşlerini aldığımız Antrenör Serdar Keskin; “Jeet Kune Do, dövüş sanatının ustası olarak kabul edilen Bruce Lee’nin felsefesini taşıyan bir savunma sanatıdır. Bizde bu savunma sanatı İskenderunlu sporseverlerle buluşturuyoruz. Jeet Kune Do’ya her geçen gün gençlerimizin biraz daha ilgi gösterdiğini görmekteyiz. Buda bizleri memnun etmektedir” dedi.

jeet kune do2

Kulüp olarak gençlere spor ahlakını kazandırmak ve gençleri spora kazandırmak hedefleri içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Kulüp Yöneticisi Hülya Şimşek de; “Gençleri spora çekmek, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak kulüp olarak bizim önceliğimizdir. Burada öğrencilerimiz, bugüne kadar almış oldukları eğitim sonunda geldikleri noktayı velilerine göstermek için bir gösteri düzenledik” dedi.

Sporcuların birbirinde güzel gösterileri, velileri tarafından büyük bir ilgi ile izlenirken, gösteri sonunda sporcular büyük alkış aldılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here