İyi Parti İlk Kongresini Gerçekleştirecek

0
315

İyi Parti İskenderun İlçe Kurucu Başkanı Hakan Onfidan, arkadaşlarıyla birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Partilerinin İskenderun ‘da kuruluşunu tamamladığını ifade eden Onfidan, İyi Parti İskenderun’da 1. Olağan Kongresini 4 Şubat Pazar günü saat 14.00’de Amanos Düğün Salonu’nda gerçekleştireceğini duyurdu.

33 kişilik yönetim kurulunun seçimi için ilk kongrelerini yapacaklarını belirten Onfidan; “Şehit Pamir Caddesi 4 nolu Belediye İşhanı’nda parti ofisimizi hazırladık. Şu anda üye sayımız 170 civarında. Genel Kurul’dan sonra çok sayıda üye kaydedeceğimize eminiz. Uyumlu bir yönetim hazırladık. Arkadaşlarımız canla başla çalışıyorlar. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Bugüne kadar basından, kamuoyundan uzak durmamızın tek nedeni ise Genel Merkezi’mizin talimatlarıydı. Önce, kongremizi tamamlamamız istendi. Bundan sonra sık sık gazeteci arkadaşlarla bir araya gelmek istiyoruz” dedi.

İGC Başkanı Veysel Cıncık da, tüm partilere eşit uzaklıkta olduklarını belirterek, İyi Parti yönetimine başarılar diledi.

Vali Ata da İyi Parti Heyetini Kabul Etti

Hatay Valisi Erdal Ata da İyi Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Çığ ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Kabulde, İyi Parti İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali Ata, Başkan Çığ’a görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak başarılar diledi. İyi Parti İl Başkanı Mustafa Çığ ise gösterdiği misafirperverlik ve nazik kabulünden dolayı Vali Ata’ya teşekkür etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here