İTSO’da Nisan Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

0
44

itso-meclis toplantısı4İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Nisan ayı Meclis toplantısı, Halil Şahin Meclis salonunda gerçekleştirildi.

İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, TOBB’dan gelen yazıya istinaden 5174 sayılı kanunun 10.maddesine göre Oda da  kayıtlı bulunan durumu askıda olan vergi kaydı silinen ve vergi kaydı devam eden (tüzel kişi, gerçek kişi) üyelerin durumları ile ilgili Yönetim Kuruluna yetki verilmesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

itso-meclis toplantısı5

İTSO Meclisinin 2. Gündem maddesinde yer alan Kayıp Meclis Kararlarının durumu değerlendirilerek Meclis Karar defterine yapıştırılması da görüşüldü. İTSO Meclis üyesi ve Hesapları İnceleme Komisyon üyesi Müfit Tennioğlu da vakfın ve komisyonun çalışmaları hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

İTSO Nisan ayı Meclis toplantısında 2015 yılı Mart ayı mizanı da oy birliği ile kabul edildi. İTSO Nisan ayı Meclisinin son gündem maddesi olan yönetim Kurulu Kararına istinaden, Meclise sunulan Genel Sekreter Halil İbrahim Kocadölü’nün, Personel Yönetmeliğinin 26.maddesi ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 145. maddesi çerçevesinde değerlendirilmiş ve görevden uzaklaştırma halinin devamına, kanunun personel yönetmeliğinin 18/1-a bendi çerçevesinde görüşülerek görevden uzaklaştırma halinin devamına oy çokluğuyla karar verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here