İTSO’da ‘Endüstride Otomatik Kontrol ve Ölçü Teknikleri’ Eğitimi Verildi

0
192

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Eğitim Vakfı ile Aygen Met. Ltd. Şti. sahibi Erol Aygen’in organizasyonu ile bölgemizde faaliyet gösteren üst düzey sanayici ve yöneticilere, ‘Endüstride Otomatik Kontrol ve Ölçü Teknikleri’ konusunda eğitim verildi.

Eğitim öncesi konuşma yapan İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen; “Teknoloji hayatımızın her anında ve üretimin de içinde yer almaktadır. Artık Endüstri 4.0 ve son teknolojik makinelerle çalışmalar yapılmaktadır. Bu günkü toplantının amacı da bu yönde. Eğitimin faydalı geçmesini temenni ediyorum” dedi.

İTSO Eğitim Vakfı Başkanı Doğan Erten ise, Vakıf ve Yönetim olarak maddi durumu yerinde olmayan öğrencilere burslar verdiklerini kaydederek; “Bunun yanında bölgemizde üst düzey mesleki eğitimler de verdirmeyi planlıyoruz. İTSO Vakıfı olarak düzenlemiş olduğumuz bu eğitimlerin faydalı geçmesini temenni ediyorum” şeklinde ifadelere yer verdi.

Eğitimin organizasyonunda önemli gayretleri olan Aygen Mekatronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahibi Erol Aygen ise eğitim öncesi yaptığı konuşmasında; “Bizim bu toplantıdaki temel amacımız, sizin gibi gençleri bir araya getirerek, fikir alış verişinde bulunmak ve bu bölgede hayal ettiğimiz Körfezimiz için hayati önem taşıyan projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Bunun yanında bu eğitime katılarak, İTSO Eğitim Vakfına da destek oluyorsunuz. Bu paralar fakir öğrencilerin eğitimlerinde kullanılacak. Düzenlemiş olduğumuz bu eğitimin faydalı geçeceğine inanıyorum” dedi.

ELİMKO şirket üst düzey yöneticilerinden Elektronik Mühendisi Malik Aviral ve fizik mühendisi Kamil Gürsel tarafından ‘Endüstride Otomatik Kontrol ve Ölçü Teknikleri’ konusunda sine vizyon destekli olarak eğitim verildi. Tam gün süren eğitimin bitiminde ise katılımcılara belgeleri verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here