İTSO Yöneticilerine Diksiyon ve Artikülasyon Eğitimi

0
549

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda, ‘Etkili Konuşma Diksiyon ve Artikülasyon’ konusunda eğitim verildi.

İTSO yöneticilerine yönelik düzenlenen ve gün boyu süren eğitimde, İlgün Danışmanlık Firmasından Yazar ve Eğitmen Melike İlgün, ‘Etkili konuşma Diksiyon ve Artikülasyon’ konusunda katılımcılara bilgiler akardı.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen eğitime, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO muhasip üye Necat Özkaya, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Yönetim kurulu üyesi Bülent Seküçoğlu, İTSO Meclis üyeleri Fuat Keser, Levent Çam ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez katılım gösterdi.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen eğitime katılmaktan ve İskenderun’da olmaktan dolayı son derece memnun olduğunu belirten Melike İlgün, bu tür eğitimler sayesinde insanların daha rahat ve özgüvenli bir şekilde konuşabildiğini, diksiyonlarını ve konuşma yeteneklerini geliştirdiklerini vurguladı.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise Eğitim seminerinin oldukça verimli geçtiğini belirterek; “Türkçemizi daha etkili konuşma, diksiyonumuzu ve Artiklasyon konusunda verilen bu eğitimden oldukça keyif aldık. Bugün burada yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz ve Genel sekreterimizin katılımı ile verilen eğitimler oldukça faydalı geçmiştir.  Etkili konuşma ve Diksiyon konusunda verdiği bilgilerden dolayı Melike İlgün hanımefendiye teşekkür ediyoruz” dedi.

Eğitim sonunda ise, katılımcılara, ‘Katılım Belgeleri’ verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here