İTSO Vakfı Kaymakam Su’yu Ziyaret Etti

0
80

itso hizmet vakfıİskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim ve Kalkınma Vakfı yeni yönetimi İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’ya nezaket ziyaretinde bulundular. Geçtiğimiz günlerde İTSO’da gerçekleştirilen seçimlerin ardından yeni yönetim ile birlikte yeni vakıf yönetim kurulu da oluştu.  Göreve gelir gelmez çalışmalarına yoğun bir şekilde başlayan İTSO Vakıf yönetim kurulu üyeleri protokol ziyaretlerine de başladı. İlk protokol ziyareti kapsamında İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret eden Vakıf yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yusuf Kutluğ,  İTSO Vakıf Başkanvekili Bülent Şekerlisoy, Vakıf yönetim kurulu üyeleri İsmail Barın, Doğan Erten ve Levent Çam ziyarette hazır bulundular.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Vakıf kültürünün önemine dikkat çekerek, “Ecdadımız da vakıflara çok büyük önem vermiş;  cami, külliye, medrese köprü gibi eserler yapmış ve bu eserlerin yaşaması için de vakıflar kurulmuştur.  Günümüzde ise İTSO gibi vakıflar da bu tür vakıfların birer devamı niteliğinde faaliyet göstermektedir. Vakıflarda hizmet yapmak yeterli değil, hizmetlerin sürekliliğini sağlamak esastır. Bu bağlamda İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim ve Kalkınma Vakfı’nın yeni yönetimine bu hayırlı vakıf işlerinde başarılar diliyorum” dedi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Vakıf yönetimi olarak şu ana kadar birçok öğrenciye burs verdiklerini vurgulayan Vakıf Başkanı Ahmet Yusuf Kutluğ; “Şu an itibari ile 114 öğrencimizi burslu okutuyoruz. Yönetimi yeni devraldık ve çalışmalarımıza başladık. İskenderun’da kalıcı hizmet verebilmenin gayreti içerisindeyiz. Bu bağlamda Yüksek öğrenim yurdu yapmak için bir projemiz var. Bu projeyi gerçekleştirmek için de yer arayışlarımız devam ediyor. Vakıf olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ilim sahibi yapmak maddi durumu yerinde olmayan öğrencilerimize de imkanlarımız ölçüsünde burs vermenin gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here