İTSO Lisesi’nden, Palmiye Hastanesi’ne Teşekkür Plaketi

0
328

palmiye-itso lisesiCemil Kirmit; “Gücümüz El Verdikçe Eğitime de Destek Vermeye Devam Edeceğiz”

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Müdürü Turgay Yaman, okula yapılan desteklerden dolayı Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit’e teşekkür plaketi takdim etti.

 İskenderun Özel Palmiye Hastanesi yönetimi, hastanenin fiziki alanında yaptığı büyük değişiklikler sırasında bahçe duvarını ortak kullandığı İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesine de yardım eli uzatarak okulun güzelleşmesine katkıda bulundu. Komşuluk görevini yerine getirmekten ve bu vesileyle eğitime katkı sağlamaktan ötürü büyük gurur duyduğunu ileten Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit, bir başka sosyal sorumluluk projesine daha imza atmış oldu. Okul Müdürü Turgay Yaman beraberinde Beden Eğitimi öğretmenleri Hakan Kamberoğlu ve Ali İbrahim Üzer ile birlikte Cemil Kirmit’i makamında ziyaret ettiler.

Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit’e teşekkürlerini ileten Yaman, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesinde göreve başladığı günden bu yana eğitim ve sağlık sektöründe hizmet veren bu iki kıymetli kurumun dayanışma içinde olmasından ve bu durumun diğer kurumlara da örnek olması gerektiğinden bahsetti. Yaman; “Özellikle okulumuzun bahçe düzenlemesi, kantin, spor soyunma odaları, giriş ve çıkışların daha kolay denetlenmesine elverişli yeni demir kapılar, basket potaları ve okul sınırını oluşturan bahçe duvarının özel kalıp çakılarak daha sağlam bir biçimde yeniden inşası gibi yatırımların okulumuza yapılması kurumumuz adına tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizi çok sevindirdi. Özel Palmiye Hastanesi Yönetiminin, eğitim sevdalısı ve gönüllüsü olarak bizlere sağladığı destekler oldukça umut ve güven verici. Komşuluk yapmaktan ötürü büyük mutluluk duymaktayız. Tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Cemil Kirmit ise yaptığı konuşmada; “Sağlığa yaptığımız hizmetlerin yanı sıra gücümüz el verdikçe eğitime de destek vermeye devam edeceğiz. Çocuklarımız bizlerin geleceğidir. Okullara olan yatırımlarımız ve eğitime olan katkılarımız devam edecektir. Ben de bu nazik düşünce ve davranış için kendim ve yönetimim adına teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here