İTSO Başkanı Yılmaz, Başkan Seyfi Dingil’i Ziyaret Etti

0
128

Yılmaz; “İskenderun’a Hizmet Noktasında Her Zaman Göreve Hazırız”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz ve Başkan vekili Muhsin Yeter’i makamında ağırladı.

Kabulden ötürü Başkan Dingil’e teşekkürlerini ileten İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz; “İskenderun’a hizmet noktasında İTSO olarak her zaman göreve hazırız. Zaman zaman Belediye Başkanımıza ziyaretlerde bulunuyoruz. Karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Gerek üyelerimizin gerek esnaflarımızın ve kent ekonomisinin gelişmesi noktasında çalışmalarda bulunuyoruz. Belediye Başkanımızda sağ olsun her daim yanımızda. Çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar diliyoruz” diye konuştu.

İskenderun’u daha ileriye taşıma noktasında 7/24 hizmet anlayışı ile çalıştıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Seyfi Dingil de; “Hep beraber el birliğiyle şehrimize ve esnaflarımıza faydalı çalışmalar yapmanın mücadelesi içerisindeyiz. Hepimizin amacı İskenderun’a hizmet etmektir. Odalarımızın her zaman yanında ve destekçileriyiz. Üzerimize düşen görevi her zaman yerine getirmeye hazırız” dedi. Başkan Dingil çalışmaları hakkında bilgiler vererek Yılmaz’a oda çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen nezaket ziyaretinde kent ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here