İstenen Galibiyetler Yine Gelmedi!

0
50

idçspor22İDÇspor’da İlk Yarının Son Dakika Sendromu Sürüyor

İstikrarsız gidişini sürdüren İDÇspor geçtiğimiz hafta sonu yine sahasında puan kaybetti. Evinde konuk ettiği Pazarspor karşısında karşılaşmanın 30. dakikasında Hamza Gür’ün golü ile 1-0 öne geçen İskenderun Demir Çelikspor, ilk yarının son dakikası olan 45. dakikada Pazarspor’lu Feyyaz’ın golüne engel olamadı ve ilk yarının 1-1 tamamlandı. İkinci yarıda ortada geçen karşılaşmanın 62. dakikasında konuk ekipten Feyyaz bir kez daha sahneye çıkarak, takımını öne geçiren golü attı, skoru 1-2’ye getirdi. Bu golden sonra oyunu rakip kaleye yıkan İskenderun Demir Çelikspor, karşılaşmanın 88. dakikasında Tanju’nun golü ile eşitliği yakaladı ve karşılaşma 2-2 son erdi.

Turgutluspor: 2 – Hatayspor: 2

İlimizin diğer 2. lig temsilcisi Hatayspor’da Turgutlu deplasmanından 2-2’lik skorla döndü Karşılaşmanın 10. dakikasında Turgutluspor’lu Mehmet Ali’nin golü ile 1-0 geriye düştüğü maçta Hatayspor, 23 dakikada Turgutluspor’dan İsmail Köse’nin kendi kalesine attığı golle 1-1’i yakaladı. Karşılaşmanın 30 dakikasında da ev sahibinin baskısı sonuç getirdi ve Gökhan’ın golü ile bir kez daha öne geçti. İlk yarıda ev sahibinin üstünlüğü ile tamamlandı.  İkinci yarıda skoru korumak adına bir futbol ortaya koyan ev sahibinin üstüne giden Hatayspor, karşılaşmanın 62. dakikasında Onur ile skoru eşitledi: 2-2. Bu dakikadan sonra karşılaşmada başka gol olmayınca Hatayspor, zorlu deplasmandan 1 puan işle evine döndü.

Kırıkhanspor’da Eli Boş Döndü

Kayseri Şekerspor’a konuk olan 3. Lig temsilcimiz Kırıkhanspor, karşılaşmanın 23. dakikasında Kayseri Şekerspor’lu Önder’in golüne engel olamadı: 1-0. Bu skor aynı zamanda karşılaşmanın ilk ayrısının da sonucu oldu. İkinci yarıya etkili başlayan ev sahibi takımdı. Karşılaşmanın 62. dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Önder, takımını 2-0 öne geçiren golü attı. İkinci yarıda oyuna giren Kırıkhanspor’lu Umut karşılaşmanın 69. dakikasında rakip ağları havalandırdı: 2-1. Bu gol Kırıkhanspor’u umutlandırsa da aradığı ikinci golü bulamayınca karşılaşma ev sahibinin 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here