İsteksizlik Taraftarı Çıldırttı!

0
48

İskenderunspor 1967’nin, hafta sonu sahasında Sivas 4 Eylül’e son saniyelerde yenilen gol ile mağlup olmasının yankıları sürüyor. Ligde kalmak için kalan tüm maçlarından puanlar çıkarması gereken İskenderunspor 1967’li futbolcuların, Sivas temsilcisi karşısında isteksiz oynamaları taraftarın tepkisini çekti.

 Rakibi karşısında taraftar desteğini de alan İskenderunspor 1967, beklenen galibiyete ulaşamadığı gibi uzatma dakikalarında yenilen gol ile sahadan boynu bükük ayrıldı. Bu karşılaşmada alınacak beraberlik bile gelecek haftalar için büyük avantaj olacaktı. Bu mağlubiyet, yönetim kurulu başta olmak üzere tüm taraftarlarda hayal kırıklığı yarattı.

Bu önemli karşılaşmada galip gelmek adına elindeki tüm imkânları kullanan teknik ekip sahadaki oyunculardan istenilen performansı bir türlü alamadı. Devre arasında gol umudu olarak alınan Murat Aydın ise karşılaşmada eline geçirdiği birçok fırsattan yararlanamazken, taraftara adeta saç baş yoldurdu.

Bu güne kadar çok kısıtlı imkânlar ve paralarını almamalarına karşın güçlerini ortaya koyarak özverili oynayan eski futbolcuları özlemle arayan İskenderunlu taraftarları, şuanda yönetim tarafından bir dedikleri iki yapılmayan futbolcuların ruhsuz olması çileden çıkardı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here