İstanbul’daki Hatay Günleri Yoğun Katılımla Gerçekleşiyor

0
78

hatay günleri1İstanbul’da düzenlenen Hatay Günlerinde İskenderun rüzgarı esiyor. Her yıl büyük bir katılımla gerçekleşen Hatay Günleri, İstanbul Eyüp’te bulunan değişmez adresi Feshane’’de gerçekleştiriliyor.

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’in de katıldığı organizasyona çok sayıda İstanbullu da katıldı. Fuar’ın ilk gününde İskenderun Belediyesi standı çok sayıda misafirini ağırladı. Birçok kesimden insanın  yoğun ziyaret ettiği İskenderun standı büyük bir ilgi gördü.

Hatay Valisi Lekesiz, MKÜ Rektörü Hüsnü Salih Güder, İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, işadamları da İskenderun Standını ziyaret etti.

hatay günleri2

Vali Lekesiz İskenderun’un her anlamda büyük bir gelişme içerisinde olduğunu belirterek; “Bu fuarda İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımız Hatay’ın bir çok özelliğini tanıma fırsatı buldu. Bizlerde ilçeler kaymakamlıklar olarak bu fuarda yer aldık. Bu fuar Hatay ve ilçelerinin tanıtımı açısından çok önemli. İskenderun standı da çok güzel bir şekilde hazırlanmış. Bu arada İskenderun Yeni Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here