İstanbul ve Ankara’dan İskenderun’a Tam Destek!

0
22

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Mansur Yavaş, çektikleri kısa birer video ile partilerinin İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu’na açık desteklerini duyurdular.

Depremin hemen ardından gösterdikleri desteğin bundan sonra da devam edeceğini ifade eden İmamoğlu ve Yavaş, İskenderun’un kendileri için önemli olduğunu vurguladılar.

Gönderdiği mesajında, İskenderun’un çok özel bir belediyecilik sürecine ihtiyacı olduğunu belirten İBB Başkanı İmamoğlu, Mehmet Duduoğlu ve ekibinin İskenderun Belediyesi Başkanlığını aldığında çok başarılı olacağına olan inancını dile getirdi ve “İstanbul’un tüm birikimi ve deneyimiyle İskenderun’un yanındayız” dedi.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Mansur Yavaş da; “Meslektaşım Mehmet Duduoğlu belediye başkanlığına geldiğinde deprem zamanında olduğu gibi desteğe devam edeceğim” diyerek İskenderun’a verdiği önemi bir kez daha yineledi.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İskenderun’a saygı ve selamlarını gönderdi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here