“İskenderun’un Hatay’da Önemli Bir Yeri Var”

0
95

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca, Esnaf Oda Başkanlarıyla Bir Araya Geldi;

Vergi Haftası nedeni ile ilçemizde de bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca, İskenderun’un Hatay’da önemli bir yere sahip olduğundan burayı ziyareti kendilerine görev addettiklerini belirtti.

İskenderun Denetim Koordinasyon Müdürü Murat Soysal, İskenderun Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Yaşar Akşahin ile birlikte İskenderun Esnaf Odaları Birliği üyeleriyle bir araya gelen Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca, birlik üyelerinin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf Odaları Birliği Başkanı Uğur Fırat, kısa bir zaman önce göreve başlayan Karaca’ya da görevinde başarılar diledi. Birlik üyelerinin vergi haftasını kutlayan Hatay Vergi Dairesi Başkanı Karaca, “İskenderun’un Hatay’da önemli bir yeri var. Ondan dolayı da burayı ve birliğinizi ziyaret etmeyi kendimize görev addettik” dedi.

Kayıt dışı işyerlerinin olduğuna vurgu yapan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, denetimlerin çok daha etkin yapılmasını, gerekirse de bu konuda oda olarak yardımcı olmaya hazır olduklarının altını çizdi. Soru cevap şeklinde gerçekleşen ziyarette Vergi Dairesi Başkanı Karaca, büyük şehir statüsüne geçilince ticaretle uğraşanların otomatik olarak basit usulden gerçek usule geçmeleri gerektiğini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here