İskenderunspor’da Serik Maçı Hazırlıkları

0
22

TFF 2. Lig’in 16. haftasında Pazar günü saat 14.00’te Osmaniye 7 Ocak Stadyumunda Serik Belediyespor ile karşılaşacak olan temsilcimiz İskenderunspor, bu müsabakanın hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Teknik Direktör Bülent Yenihayat önderliğinde antrenmanlarını sürdüren Turuncu-Mavililerin idmanları oldukça neşeli geçiyor.

Maç Biletleri Satışa Çıktı…

İskenderunspor’un Pazar günü Serik Belediyespor ile Osmaniye 7 Ocak Stadyumunda oynayacağı karşılaşmanın biletleri de İskenderunspor Store Mağazasında satışta sunulmaya başlandı. Maç günü de Stadyum gişelerinden bilet satışı olacağı kaydedilirken, maç bilet fiyatlarının Açık Tribün 15 TL, Kapalı Tribün de 20 TL olarak belirlendiği açıklandı.

İskenderunspor Osmaniye’de

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta stadı olmadan zirve yarışı veren İskenderunspor, iç saha maçlarını oynadığı Yeni Hatay Stadyumunun bakıma alınması nedeni ile devre arasına kadar olan müsabakalarını Osmaniye 7 Ocak Stadyumunda oynayacak. Bu bağlamda, ligin 16. haftasında 27 Kasım Pazar günü oynanacak olan İskenderunspor-Serik Belediyespor müsabakası 7 Ocak Stadyumunda saat 14.00’te oynanacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

İskenderunspor teknik heyeti ve futbolcular kulüp personeli Kürşad Genç’in doğum gününü kutlarken, oldukça neşeli dakikalar geçirdiler…

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here