İskenderunspor, Yomraspor’u Eli Boş Gönderdi: 2-1

0
71

Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor’un Gollerini 6. Dakikada Osman Şahin ile 8. Dakikada Enes Soy atarken, Yomraspor’un tek golünü de Cem Aktaş kaydetti.

Stat: İskenderun 5 Temmuz Stadı

Hakemler: Ömer Turgay Demirdak** Mustafa Güçer** Halil Altun**

İskenderunspor: Muhammed Can** Recep Metin** İsmail Güven** Emre Gemici** Enes Soy*** (Dk. 80 Aydın*) Erdinç Pekgöz** Osman Şahin**** (Dk. 87 Abdurrahman*) Ethem Ercan** (Dk. 46 Metehan Baltacı**) Fadıl Kocaoğlu** Muhammed Emin** İrfan Başaran** (Dk. 71 Yasin Yener*)

Yomraspor: Furkan Taş* Mehmetcan Köse* Şenol Özyurt** Yüksel Şişman** (Dk. 61 Taha*) Uğur Kurt* (Dk. 86 Emre*) Mert Kurt* (Dk. 61 Batuhan Kayıkçı*) Kadir** Cem Aktaş*** Ökkeş Kocaoğlu* (Dk. 61 Emir Uzun*) Hüseyin* Ahmet Baha Bilgin*

Goller: Dk.6 Osman Şahin, Dk. 8 Enes Soy (İskenderunspor), Dk. 45+1 Cem Aktaş (Yomraspor)

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve inadını sürdüren ekipler arasında yer alan temsilcimiz İskenderunspor, İskenderun 5 Temmuz sSadında yapılan karşılaşmada Karadeniz temsilcisi Yomrasor’u 2-0 mağlup etti. Ve hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.

Ev sahibi İskenderunspor’un gollerini 6. dakikada Osman Şahin, 8. dakikada da Enes Soy atarken, Yomraspor’un tek golünü 45+1. dakikada Cem Aktaş kaydetti.

Mücadeleye oldukça hızlı başlayan Turuncu-Mavililer, golleri de erken buldu. 6. dakikada sağ kanattan bindirme ile rakip kaleye kadar inen günü başarılı ismi Osman Şahin, harika bir vuruşla takımını öne geçiren isim oldu: 1-0. Dakkalar 8’i gösterirken bu defa sahneye çıkan golcü isin Enes’ti. Yine sağ kanattan yüklenen Osman Şahin’in pasını değerlendiren Enes Soy, farkı ikiye çıkardı: 2-0.

Bu golün ardından maçta denge kuran konuk ekip, ataklarla İskenderunspor kalesini yoklamaya başladı. Aradığı golü ise 45+1. dakikada buldu. Cem Aktaş’ın golü ilk yarının skorunu da belirledi: 2-1.

İkinci yarı, genelde orta saha mücadelesi içinde geçen bir karşılaşma oldu. Her iki takım daq gol pozisyonlarına girdi ancak gol bulamadı. Ev sahibi İskenderunspor oyunu tutmak, konuk Yomraspor da en azından beraberlik için mücadele etse de mücadelenin ilk yarısında atılan goller maçın skorunu tayin etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

 

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here