İskenderunspor 1967’den Acı Kayıp!

0
120

Stat: 5 Temmuz

Hakemler: Serkan Özkan***, Belgin Kumru***, Uğur Erdoğan***

İskenderunspor 1967: Çetin***, Başaran***, Ferhat***, Şevki***, İsmail****, Sedat***, Hüseyin***, (Dk 15 Mehmet Karakeçeli**), Burak*** (Dk 88 Mehmet Akif*), Murat** (Dk 72. Aykut*), Ali Öztürk***, Abdurrahman****

Bursa Nilüferspor: Bahadır***, Şenol***, Emre***, Ramazan**, Okan**, Aykut***, Mert** (Dk 62 Erdem*), Samet***, Berkay***, Cevat** (Dk 76 Serhat**), Ahmet Tuna** (Dk 53 Onur***)

Gol: Dk. 49 Abdurrahman (İskenderunspor 1967), Dk. 67 Onur  (Bursa Nüliferspor)

Sarı Kart: Dk. 58 Burak, Dk. 71 Murat, Dk. 84 Aykut (İskenderunspor 1967). Dk. 35 Samet, Dk. 48 Aykut  (Bursa Nilüferspor)

Ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Spor Toto 3. Lig 2 Grupta temsilcimiz İskenderunspor 1967, geçtiğimiz hafta sonu evinde Bursa Nilüferspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ikinci yarısında golü bularak 1-0 öne geçen Turuncu-Mavili ekibimiz, bu galibiyeti koruyamayarak, sahadan 1-1 berabere ayrıldı ve önemli bir 3 puanı elinden kaçırmış oldu.

Konuk takım rüzgarın avantajını da kullanarak ilk yarıda gol pozisyonuna daha fazla girerken Mavi-Turunculu ekip daha fazla efor harcadı. 13’üncü dakikada Bursa Nüliferspor gole yaklaştı. Bu dakikada Şenol’un sağdan ceza sahası içerinse ortasında topla müsait bir şekilde buluşan Okan’ın röveşatası üstten auta çıktı. 20’inci dakikada Burak’ın soldan ceza sahası içerinse ortasında Murat’tan önce kaleci Bahadır topu kontrolü altına aldı. 34’üncü dakikada İsmail’in pası ile buluşan Mehmet ceza sahası içersinde topu Abdurrahman’a gönderdi, Abdurrahman topa vurmakta geç kalınca defans tehlikeyi uzaklaştırdı. Karşılaşmanın ilk yarısı, gol sesi gelmeyince 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi Turuncu-Mavili takım golü de buldu. 49’uncu dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Ali Öztürk’ün sert şutu barajdan döndü. Topu iyi takip eden Abdurrahman’ın vuruşunda top filelerle buluştu: 1-0. 67’inci dakikada ise konuk takım beraberlik golüne ulaştı. Erdem’in soldan ceza sahsına doldurduğu topu takip eden Onur gelişine bir vuruşla fileleri havalandırdı: 1-1.

79’uncu dakikada sağdan Abdurrahman’ın ceza sahasına ortasında toplu buluşan Burak düzelterek sert vurdu, meşin yuvarlak az farkla aut çıktı. Maçta başka gol olmayınca İskenderunspor 1967 kendi evinde oynadığı maçtan bir puan alarak ayrılmak zorunda kaldı.

Devre Arasında Başkanlara Plaket

İskenderunspor’a katkılarından ve desteklerinden dolayı kulübün kuruluşundan bu yana takımın fanatik taraftarı olan Ali Karaoğlan, Başkan Nuri Üysen’e ve Eski Başkan Sedat Uysal’a plaket taktim etti. Karaoğlan, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’dan plaketleri vermesini istedi ancak Kaymakam Su; “Sen bunu düşünmüşsün, senin hakkındır” diyerek takımı destekleyen herkese de teşekkür etti.

İskenderunspor 1967 Kulüp Başkanı Nuri Üysen ise; “Taraftarımızın bu plaketi bize layık görmesi mutluluk verici. Kendisine teşekkür ediyorum. Keşke bu takımı herkes gelip bu şekilde desteklese” açıklamasında bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here