İskenderunspor 1967 Trabzon’dan 1 Puanla Döndü!

0
139

Stat: Ahmet Suat Özyazıcı

Hakemler: Yusuf Yılmaz**, Felat Tekeş**, Hüseyin Han Hakem**

Trabzon Kanuni FK: Hüsrev**, Hüseyin Kayıkçı***, Eyüp ***, Abdülyiğit **, Yasin Sarı**, Seyit Ahmet**, Tuna Sarı**, Kemal Dağtarla* (59. Dk. Hasan Karaçengel*), Muhammet* (78. Dk. Bayram*), Mesut Uzun*, Emre Kahraman*

İskenderunspor 1967: Çetin Doğan***, Başaran***, Şevki Kapılı***, İsmail Şapkalı**, Okan**, Abdurrahman Kuyucu**, Uğur Yanıkdemir* (66. Dk. Murat Aydın*), Can Morgül**, Aykut Çift* (70. Dk. Sedat Dağ*), Burak** (89. Dk. Mehmet Akif*), Ali Öztürk*

Sarı Kartlar: 24. dak. Muhammet, 33. dak Seyit Ahmet (Trabzon Kanuni FK), 5. dak. Aykut Çift, 60. dak. İsmail Şapkalı (İskenderunspor 1967)

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta, kümede kalma mücadelesi veren kentimiz temsilcisi İskenderunspor 1967 futbol takımı, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Trabzon Kanuni Futbol Kulübü karşısında 0-0 berabere kaldı. 16 puana yükselen Mavi-Turunculular klasmanda yine alttan ikinci sırada kaldı.

İskenderunspor 1967, Trabzon Kanuni Futbol Kulübü deplasmandan altın değerinde 1 puan çıkarmanın sevincini yaşıyor. Bir önceki hafta sahasında berabere kalarak hayal kırıklığı yaratan İskenderunspor 1967 telafi amacıyla gittiği Trabzon deplasmanından beraberlikle döndü. Yağmur ve soğu hava mücadelede etkili oldu.

Her iki takımın da puan almak için çıktığı karşılaşma oldukça çekişmeli geçse de her iki takımın geliştirdiği ataklar, golle sonuçlanmayınca karşılaşma golsüz sona erdi. Puan kapma mücadelesinde olan İskenderunspor 1967, tam olarak istediğini alamazsa da 1 puan ile deplasmandan dönmenin sevincini yaşadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here