İskenderunspor 1967 Eli Boş Döndü

0
77

Stat: Silivri

Hakemler: Evren Atış***, Oğuzhan Şenler***, Rahman Kalyoncu***

Silivrispor: Rasim**, Fatih***, Vahit***, Birol***, Onur**, Yunus Yaşar***, Oğuzhan**, Volkan**(Engin**), Nazif** (Serca**), Uğur*** (Yunus*), Serdar**

İskenderun 1967: Çetin***, Başaran*, Şevki**, Mehmet**, Sedat**, Ferhat**, Uğur* (Ali*), Aykut* (Mehmet*), Can**, Abdurrahman**, Burak** (Okan*)

Sarı Kartlar: Rasim, Onur, Fatih (Silivrispor ), Sedat, Uğur, Abdurrahman, Can (İskenderunspor 1967)

Gol: 74. dak. Uğur (Silivrispor)

Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz İskenderunspor 1967, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Silivrispor’a ikinci yarıda yediği gole teslim oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında daha üstün bir futbol ortaya koyan İskenderunspor 1967, istediği gole bir türlü ulaşamazken, ev sahibi ekip karşılaşmanın 74. dakikasında Uğur ile golü buldu.

Alt sıralardan kurtulmak için mutlak galibiyet parolasıyla Silivrispor’a konuk olan İskenderunspor 1967, karşılaşmaya hızlı başladı. 11. dakikada sol tarafta topu kontrol eden Can’ın, Silivrispor ceza alanına ortaladığı topa Uğur ayak koydu ama top Kaleci Rasim’de kaldı. 14. dakikada Kaleci Rasim topa kontrolsüz çıktı ve Vahit ile çarpıştı. Boşta kalan topa kimse dokunamayınca top taca çıktı. 18. dakikada Silivrispor ceza alanına yapılan ortaya Uğur dokundu, top üstten auta gitti.

31. dakikada atak tazeleyen İskenderunspor 1967, Burak ile kaleye gitti. Ceza yayı üzerinde topla buluşan Uğur’un vuruşunda top auta çıktı. Defans ağırlıklı bir oyun ortaya koyan ev sahibinin üzerine giden İskenderunspor 1967’nin çabaları sonuç vermeyince karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıda oyuna biraz daha ağırlığını koyan ev sahibi Silivrispor, 58. dakikada sol taraftan serbest atış kazandı. Kaptan Yunus’un vuruşunu Kaleci Çetin yumruklayarak, kornere gönderdi. 72. dakikada Silivrispor oyuncusu Yunus, soldan çok sert bir orta kesti. Ceza alanı içinde Ferhat yakın mesafeden ters bir vuruş yaptı. Kaleci Çetin harika bir refleks ile topu kornere çelmeyi başardı.

Ev sahibinin baskısı 74. dakikada golü getirdi. Yunus’un ön direğe kestiği topa Kaleci Çetin ile Serdar birlikte yükseldi. Kaleci Çetin’in yumrukladığı top kısa düştü. Topu önünde bulan Uğur, ceza alanı içinden sert ve düzgün vurarak topu köşeden ağlara gönderdi: 1-0. Golden sonra iyice kapanan Silivri kalesine yüklenen İskenderunspor 1967, gol yollarında başarısız olunca sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here