İskenderunspor 1967 3 Puanla Tanıştı!

0
125

Türkiye Kupası’nda hafta içinde Adıyamanspor’u eleyerek ikinci tura çıkmayı başaran İskenderunspor 1967, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Silivrispor’u da her iki yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Rakip fileleri her iki yarıda birer golle havalandıran Turuncu-Mavili ekip bu sonuçla ligde ilk galibiyetini aldı.
Mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkan İskenderunspor 1967, 15 dakikadan itibaren maça iyiden iyiye ağırlığını koymaya başladı. 25. dakikada rakip kaleye yüklenen temsilcimiz Mehmet Türk ile gole yaklaştı. Mehmet, ceza alanı dışında aldığı pasla topa çok sert vurdu. Meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.
Beklenen gol 26. dakikada geldi, orta alandan gelişen atakta Nurettin sol çaprazda bulunan Abdurrahman’ı gördü. Abdurrahman, ceza alanı dışında yaptığı akıllı vuruşla Silivrispor filelerini havalandırdı: 1-0. 44. dakikada konuk ekip Silivrispor’un, kontratağı serbest vuruşla durdurulabildi. Kaleyi karşıdan gören bir noktadan kazanılan serbest atışını Oğuzhan kullandı, topu iyi takip eden kaleci Muhammet, gole izin vermedi. İlk yarı İskenderunspor 1967’nin 1-0’lık üstünlüğüyle kapandı.
İkinci yarıya da hızlı başlayan ev sahibi İskenderunspor 1967, henüz 49. dakikada Ali Yıldırım’ın ayağından önemli pozisyondan yararlanmadı. 56’da Silivrispor’un orta alandan gerçekleştirdiği atakta Ersal’ın sert şutu kaleci Muhammed’den sekti, ardından savunma topu uzaklaştırdı. 58. dakikada Turuncu-Mavili ekip 2ci gole kavuştu.
Orta sahada gelişen atakta Ali Yıldırım, Mehmet Türk’e pasını verdi. Mehmet Türk’de Nurettin’e topu uzattı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Nurettin, plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-0. Bu dakikadan sonra İskenderunspor 1967’nin çabası başka gol getirmeyince temsilcimiz sahadan 2-0’lık üstünlükle ayrıldı ve ligdeki ilk 3 puanını aldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here