İskenderunlular 2018’i Dileklerle Karşıladı

0
97

Tüm dünya genelinde yeni yılın gelişi dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlenirken, Hatay geneli ve kentimiz İskenderun’da da vatandaşlar farklı şekillerde yeni yıla ‘merhaba’ dedi.

Bazı vatandaşlar evlerinde kalmayı tercih ederken, bazı vatandaşlar ise yeni yılı kentin değişik noktalarındaki eğlence mekânlarında düzenlenen kutlama programlarında karşıladı. Her yıl Anıt Alanında bir araya gelen İskenderunlular, bu kez alandan havaya dilek feneri uçurdu. Farklı dileklerin tutulduğu gecenin ortak dileği ise ‘barış’ oldu.

Öte yandan, Emniyet ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi almasına rağmen kimi vatandaşlar ise yeni yılı silahlarla havaya ateş açarak karşıladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi de, 2017 yılına muhteşem bir konser ile veda etti. Antakya’da gerçekleştirilen konser, HBB Bandosu eşliğinde başlarken HBB Mehteran Takımı’nın da muhteşem marşları ile devam etti.

Hatay’ın sevilen isimlerinden hip-hop sanatçısı Taladro, Orontez Grubu üyeleri K-O, Adri, Raptor (Kırmızı Kep)’ın şarkıları ile gönüllerince eğlenen vatandaşlar, Burçin Kumru’nun seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ve performansıyla coşkulu anlar yaşadı. Hatay’ın birbirinden değerli sanatçıları ile 2018 yılına keyifli bir şekilde eğlenerek giren vatandaşlar, şarkılara aşlıklarla da eşlik ederek gönüllerince eğlendi. Konser sonunda muhteşem bir havai fişek gösterisi gerçekleştirildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here