İskenderunlu Kuaför Hamarat Dünya Üçüncüsü Oldu

0
430

gökhan hamarat1İskenderun’da hizmet veren başarılı bayan kuaförü Gökhan Hamarat CMC ekibiyle birlikte katıldığı uluslar arası saç modeli yarışmasında Dünya üçüncüsü olmayı başardı.

Uluslar arası Confaderasyone Mondialle de Coiffure (CMC) ve Euru Cup Avrasya International tarafından 24-25-26 nisan 2015 tarihlerinde Ukrayna’nın Kiev kentinde düzenlenen XIII. Kristal Angel Hait festivali yarışmasına İtalya, Fransa, Almanya, Letonya, Latvia, Çek Cumhuriyeti, Belçika ve Türkiye’den kuaförler katıldı. Yarışma çekişmeli olduğu kadar renkli görüntülere sahne oldu.

gökhan hamarat2

Fantezi tasarım ve yaratıcılık dalında yarışmaya katılan İskenderunlu Gökhan Hamarat Dünya 3.sü olurken CMS’de yarışmaya katılan ekip arkadaşları ise kendi alanlarında üçüncülük tasarım ödülü ve onur ödülleri kazandılar. Elde ettiği başarıyı İskenderunlulara ve Türk halkına armağan eden Gökhan Hamarat; “Çok mutluyum. Türkiye CMC ekibi olarak kendim ve başkanımız Mustafa Ceylan, Manisa’dan İsmail Karaca, Tekirdağ’dan Selçuk Ekim, İzmir’den Fırat Yapanlar, İstanbul’dan Yasin Küçüközer, Aykut Kızılay, Eskişehir’den Hakan Öznur, Tuncay Gölyurt, Yusuf Özdemir, Ankara’dan Utkan Satır ve Malatya’dan Hamit Karataş ile birlikte katıldığımız bu yarışma daha öncekilere göre daha kapsamlı oldu.

gökhan hamarat3

Böylesine büyük bir organizasyonda ülkemi ve İskenderun’u temsil ettiğim için mutlu ve gururluyum. Elde ettiğim Dünya üçüncülüğü başarısını daha ileriye götürmek için bundan sonrada çalışmalarıma hız vereceğim” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here