“İskenderun’daki Yerel Basın Yaygın Basından Daha Aktif”

0
59

Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasından İGC’ye Ziyaret

Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası İskenderun Temsilciliği yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, yeni yönetime görevlerinde başarılar dilediler. İskenderun ve bölgemiz üzerine yapılan söyleşide Oda temsilcisi Alaattin Özbülbül, oda üyelerinin sıkıntılarının yanında sosyal sorumluluklarının da olduğunu, bu bölgede yaşanan gelişmelere duyarsız kalmalarının mümkün olmadığını belirtti.

Gönüllerinin tüm dinamikleri ayağa kaldıran basınla beraber olduğunu söyleyen Oda Temsilcisi Özbülbül; “İskenderun’da bulunan yerel basının, yaygın basından daha aktif daha etkili olduğunu düşünüyorum. Bu konuda sizlere destek olmak adına gazetelerin ayakta kalabilmesi adına her zaman için yerel basına abone olma düşüncesinde olduk” derken, cemiyet yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.

İskenderun ve bu bölge ile ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulurken Oda Temsilcisi Özbülbül; “Oda üyelerimizin sıkıntılarının yanında sosyal sorumluluklarımızda var. Bu bölgede yaşanan gelişmelere duyarsız kalmamız beklenemez. Hatay’ın büyük şehir olması ile bölgemizde çok büyük sıkıntılar yaşanacaktır. Bunda en büyük mağduriyeti mahalleye dönen köylüler çekecektir. Biz daha önce de İskenderun ile ilgili ‘İl olmaya giderken, köy olmasın!’ demiştik. Gelinen nokta ortadadır” diye konuştu.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cemiyet Başkanı Şehmus Aslan da Karaağaç ve Nardüzü’nün Arsuz ilçesine bağlanması ile ilgili, yöre halkının bu gelişmelerde sessiz kalmasına bir anlam veremediğini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here