İskenderun’daki Huzur Operasyonunda 29 Kişi Tutuklandı!

0
142

Halkımızın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere, gençlerimizin ve çocuklarımızın, kötü ve zararlı alışkanlıklardan korunması amacıyla çalışmalarını titizlikle ve hassasiyetle sürdüren İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Aralık ayında gerçekleştirdikleri operasyonlarda 113 şüpheli şahsı yakaladı. Yakalanan bu 113 kişiden 29’u ise adli makamlarca tutuklandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri; “İlçemizde Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanında, 2017 yılı Aralık ayında meydana gelen faili meçhul Evden Hırsızlık, İş Yerinden ve Kurumdan Hırsızlık, Bisiklet ve Motosiklet Hırsızlığı, Hayvan Hırsızlığı ve Kapkaç olaylarının önlenmesi ve aydınlatılmasına yönelik Asayiş Büro Amirliği ekiplerince geniş kapsamlı bir operasyon gerçekleştirilmiştir. Söz konusu operasyon neticesinde 45 olay aydınlatılmış, bu olaylarla ilgili 60 şüpheli şahıs yakalanarak, haklarında tanzim edilen evraklarla birlikte Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş ve 10 şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

Yakalama Emri Bulunan 53 Kişi Yakalandı

Ayrıca, haklarında çeşitli suçlardan yakalama emri bulunan şahıslara yönelik 2017 yılı Aralık ayında yapılan operasyonlarda 53 şahıs yakalanmış olup, 19 şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Emniyet ekipleri ayrıca, ilçemizde başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarınca vatandaşların güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edildiğini, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmaların kararlılık ve ciddiyetle devam edeceğini de vurguladılar. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here