İskenderun’da Her Yeni Doğan Bebek İçin 3 Fidan Dikilecek

0
179

İskenderun Belediyesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Orman İşletme Şefliği ile arasında imzalanan protokol gereği İskenderun’da yeni doğan bebeklere bebek kıyafeti dağıtımı, annelere sağlık bilgilendirmesi ve yeni doğan bebek için 3 fidan dikimi yapılacak.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, imzalanan protokol ile ilgili yaptığı açıklamada, “İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Orman İşletme Şefliği imzaladığımız protokol ile şehrimizde yeni doğan bebeklere bebek kıyafeti dağıtımı, annelere sağlık bilgilendirmesi ve yeni doğan bebek için 3 fidan dikimi yapılacaktır. Hayırlı uğurlu olsun. İskenderun’a değer” dedi.

Başkan Fatih Tosyalı, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hareket ettiklerini belirterek; “Proje kapsamında belediyemiz tarafından yeni doğan bebeklere “Hoş Geldin Bebek “seti hediye edilecek. Aynı zamanda sağlık müdürlüğümüz annelere sağlık danışmanlığı yaparak annelere çocuk sağlığı hakkında bilgiler verecek. Kurumlarımız iletişim halinde olup orman müdürlüğümüz ise uygun fidan dikim zamanında ziyaret edilen ailelerin de katılımı ile her bebek için 3 fidan dikilip isimleri ağaçlara verilecek. Katılım sağlayamayan ailelerin de bebekleri adına fidan dikimi yapılıp koordinat ve fotoğrafları ailelere gönderilecek” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Tosyalı, İlçe Sağlık Müdürü Volkan Yeter ve İskenderun Orman İşletme şefi Mehmet Başaran hazırlanan protokolü imzaladılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here