İskenderun’da FETÖ/PDY Operasyonunda 9 Tutuklama

0
599

tutuklama3İskenderun’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında zabıt katibi, mübaşir ve infaz koruma memurlarının bulunduğu 9 kişi tutuklandı.

İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, yaptığı yazılı açıklamada, başsavcılıkları tarafından yürütülen FETÖ/PDY, soruşturmasında gözaltına alınan 3 zabıt katibi, 2 mübaşir, 1 infaz koruma baş memuru ve 3 infaz koruma memurunun tutuklandığını belirtti.

İlçede, 21 polis memuru hakkında arama, el koyma ve gözaltı kararı verildiğini aktaran Akın, 30 adliye personeli hakkında da adli kontrol kararı uygulandığını kaydetti.

Kırıkhan’da da 32 Kişi Gözaltına Alındı!

Kırıkhan’da da, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturması kapsamında 32 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Kırıkhan Emniyet Müdürlüğü tarafından darbe girişimi soruşturması doğrultusunda 200 polisin katılımıyla 65 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, aralarında esnaf, hekim, iş adamı ve eski il genel meclisi üyelerinin de bulunduğu 32 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin, ev ve iş yerlerinde yapılan aramada bilgisayarlar ile evraka el konulduğu öğrenildi. Kırıkhan Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlıların sorgusu sürüyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here